:: iklaneka ::

Monday, April 6, 2009

Jimatkan kos IT anda sekarang!

Jimatkan kos IT anda sekarang! Bagaimana nak jimat kalau setiap bulan setiap tahun kita asyik purchase produk2 komersil yang mahal2 harganya. Sebagai contoh anda perlu berbelanja sehingga beratus2 untuk sebuah Operating System software Microsoft Windows Vista sedangkan anda boleh mendapatkan alternatif kepada OS tersebut dengan memuat turun OS Linux seperti Ubuntu, Fedora, Slaxx dan sebagainya secara PERCUMA dan tak ada sebarang permasalahan untuk muat turunnya.

Bukannya susah kan? Anda akses jer web Google.com kemudian search jer keyword 'Linux' . Anda akan dapati berpuluh2 search result berkenaan dengan Linux. Linux pun ada yang berbayar dan ada yang FREE! Terpulang kepada anda untuk memilih yang mana satu berkenan di hati. Linux yang berbayar tu biasanya dikhaskan untuk pengguna yang dah mahir dan mempunyai skills yang tinggi. Manakala yang FREE tu dikhaskan untuk pengguna yang baru nak berjinak2 dengan OS Linux.

Cuba surf, baca, teliti dan download software OSS kemudian sebarkan kewujudan dan kelebihannya kepada member2 yang ada dalam YM kita, Friendster, Hi5, MySpace, Flickr dan sebagainya. Itulah antara benefits social network portal (Friendster, Hi5, MySpace). Banyak2 involve dalam forum2 yang berkaitan dengan software atau forum2 yang santai2 dan sempoi2.

Jika anda malas atau tak berapa berminat untuk surf info berkenaan dengan OSS ni, anda boleh akses website "Koleksi OSS" dan dapatkan lebih info mengenainya. Dan anda boleh terus download, install dan guna OSS tersebut terus menerus.

Rebutlah peluang untuk mendapatkan lebih info mengenai OSS sekarang >>>

Koleksi OSS - Jimatkan kos IT anda sekarang !

 

Hakcipta Terpelihara PANDUANOSS 2009-2012. Sebarang pertanyaan sila emailkan ke : mamn85@gmail.com