:: iklaneka ::

Monday, September 28, 2009

Solway's Multimail - Software mail sender yang begitu simple

Aidilfitri kali ini begitu busy dengan pelbagai wedding event yang rancak. Sana-sini kat kampung semuanya wedding. Sampaikan perut pun penuh dengan gulai kawah. Tapi keseronokan wedding event kat kampung memang tak dapat dilupakan. Saya sempat menghadiri beberapa wedding event yang diadakan kat kampung. Begitu meriah dan happening sekali.

Saya pergi dan makan je apa yang ada. Sampaikan perut membesar dengan drastik. Oleh sebab itu hari ni tak dapat masuk ofis sebab badan panas. Tak demam cuma tak berapa sihat. Sama je lah tu kan? hehehe....

Solway's Multimail

Hari ini saya nak umumkan satu kewujudan software yang berfungsi untuk menghantar email kepada receipent yang begitu banyak atau dalam istilah mudah mailing list. Perkenalkan "Solway's Multimail". Software ini boleh didapati secara percuma melalui pautan di bawah :


Solway's begitu simple dan mudah untuk digunakan. Dengan beberapa step, anda sudah boleh menggunakannya dengan cepat dan berkesan. Dan yang paling penting software ini FREE dan boleh disebarkan secara bebas kepada member2 anda. Berikut adalah screen capture untuk software tersebut : 

Hakcipta Terpelihara PANDUANOSS 2009-2012. Sebarang pertanyaan sila emailkan ke : mamn85@gmail.com