:: iklaneka ::

Saturday, August 29, 2009

Order satu lagi ebook untuk buat duit raya

Alhamdulillah, saya selesai melakukan order untuk satu ebook buat duit raya karangan seorang IM (Internet Marketer) terkenal di Malaysia. Menarik juga ebook ini. Saya rasa ebook ni ringkas sahaja sebab harganya begitu murah sekali iaitu RM10 saja. Jadi kalau tak keberatan bolehlah order ebook ni.

Kadang-kadang kita terfikir, ada tak perniagaan yang tidak memerlukan modal yang besar. Kita tidak perlu berhadapan dengan customer. Tidak perlu mengeluarkan peluh untuk mendapatkan keuntungan. Keuntungan yang berlipat kali ganda. Memang ada perniagaan tersebut. Itulah Perniagaan Internet (E-Bisnes). Kita jual produk dalam bentuk softcopy kepada pengguna-pengguna internet di seluruh dunia. Skop pelanggan begitu luas kerana pengguna internet ini adalah terdiri dari negara-negara di seluruh dunia.

Jadi, apa tunggu lagi? Mulakan perniagaan internet anda sekarang! Dengan bermodalkan RM500 sudah cukup untuk memulakan e-bisnes ini. Satu lagi jangan lupa baca ebook2 yang berkaitannya dan dapatkan nasihat pakar. Akhir sekali tingkatkan komitmen dalam arena ini sebaik dan setinggi mungkin. InsyaAllah akan ada hasilnya nanti.
 

Hakcipta Terpelihara PANDUANOSS 2009-2012. Sebarang pertanyaan sila emailkan ke : mamn85@gmail.com