:: iklaneka ::

Thursday, April 16, 2009

CD Kit Ubuntu dengan Ubuntu 8.10

Dapatkan CD Kit Ubuntu dengan Ubuntu 8.10 di web ni :- KIT UBUNTU : JOMLINUX . Mudah jer nak dapatkan Ubuntu sebab kat Malaysia pun dah ada komuniti Ubuntu yang mantap dan tip top. Kebanyakkannya terdiri dari student2 IPT yang memang gilakan OSS. Freedom in using Software. Elakkan diri kita dari guna software yang komersil dan yang mencekik darah kita setiap bulan atau setiap tahun. 

Anda boleh klik button Kit Ubuntu di sebelah kanan blog saya ni. Bawah button eBOOK manual HTML. Senang jer nak order. Nak bayar pun mudah. Murah jer. Sekitar RM15.00 jer. Tak perlu fikir panjang2. Fikir pendek jer. Beli dulu kemudian try. Selepas beli anda terus install dan kalau ada apa2 yang bermasalah masa nak guna boleh contact dan query pada technical support. Mudah jer. Kalau tak boleh settle jugak masalah, boleh rujuk laman blog atau komuniti Ubuntu. Just akses web rasmi Ubuntu : www.ubuntu.org then tanya jer apa2 yang musykil di laman komunitinya.

Kalau anda rasa anda nak jimatkan kos software anda, anda boleh klik button eBOOK "Koleksi OSS" yang terletak disebelah kanan blog saya ni. Mudah jer. Percayalah saya. 
 

Hakcipta Terpelihara PANDUANOSS 2009-2012. Sebarang pertanyaan sila emailkan ke : mamn85@gmail.com